Mustadahlia

Istuin eräänä iltana kantapaikassani hyvän ystäväni Johnny Walkerin kanssa ja mietin miten saisin jonkinmoista järjestystä elämääni. Johnny oli hyvä seuraa, mutta kaipasin myös toista vanhaa frendiäni, Bennietä mukaan bileisiin.

Olin valinnut hämyisimmän kulmapöydän, mistä saatoin tarkkailla raflan asiakaskuntaa. Torjuin hienovaraisesti humalaisten naisten sänkyynmenoehdotukset ja keskityin saavuttamaan kahden promillen kännin pilkkuun mennessä.

Kului jonkin aikaa ja sitten tapahtui jotain mikä murskasi suunnitelmani kuin Muhammed Alin nyrkki vastustajan leukaluun. Sisään astui pienikokoinen, tummahiuksinen, mustaan tiukkaan iltapukuun sonnustautunut kaunotar. Sanoin itselleni: “Pokaa tuo mimmi!”

Kävelin tiskille ja kysyin baarimikolta: “Tumma, pieni mimmi. Tuo, joka tuli äsken sisään. Tiedätkö hänestä mitään?” Baarimestari sanoi: “Olen nähnyt pari kertaa. Uusi täällä päin. Muutti jostain Keski-Suomesta muutama viikko sitten.” “Oletko painanut sitä?” kysyin. “Hei, mähän olen naimisissa.”

Hymyilin ja lähdin kulkemaan kohti Dahlian pöytää. Tyttö oli saanut minulta jo nimenkin. Tarjoilija otti juuri tilausta vastaan. Väistin tarjoilijaa hänen kulkiessaan ohitseni ja kysyin onko tässä vapaata. Vapaata tilaa löytyi. Tarjoilija toi tytölle valkkarin. Pistin oman tilaukseni vetämään. Tuplaviski jäillä. Puhuimme eri asioista. Hänen oikea nimensä oli Oona, ikä 22, lakitieteen opiskelija.

Mahtavaa, ajattelin, miten kertoa tulevalle lakinaiselle, että hänen edessään istui työstään kenkää saanut alkoholisti. Ilta kului, pohjustin yhteistä yötä kehumalla Oonan/Dahlian ulkonäköä. Ja sitten yhtäkkiä vein käteni hänen reidelleen. Odotin mitä tapahtuisi. Tyttö ei vastustellut. Kuljetin kättäni hänen jalallaan, joka oli ruskea, norja ja täyteläinen koskettaa. Kumarruimme pöydän yli ja suutelimme. Ex tempore kielari viinan ja tupakan maustamilla huulilla. Käteni ui hameenhelmasta sisään. Kuljetin kieltäni Oonan/Dahlian suussa, samalla kun sormeni upposi hänen pilluunsa.

Sitten hän perääntyi. “Odota, ei täällä.” ”Minulla on kämppä parinsadan metrin päässä.” sanoin.

Maksoimme ja lähdimme. Halu paritella oli niin kova, että rupesimme jo rappukäytävässä riisumaan toisiamme. Kun sitten pääsimme sisään 25 neliön valtaisaan sviittiini riisuimme toisemme suudelmien ja hyväilyjen säestyksellä. Kaadoin Dahlian sängylle ja aloin nuolla hänen pilluuaan. Työnsin kieleni sinne. Hän maistui hyvälle. Tunsin kuinka hänen vartalonsa supisteli ja tunsin kuinka kullini jäykistyi täyteen mittaansa. “Nai minua rintojen väliin”, hän kuiskasi. Nousin, menin hänen päälleen ja työnsin kyrpäni noiden kauniiden tissien väliin, joita pienet sormet purstivat yhteen. Kalu liikkui edestakas rintojen välissä. Vartalomme sulautuivat yksi yhteen. Hetkisen kuluttua nousin ylös. Se oli kuin merkki Dahlialle, joka yhtään empimättä otti kyrpäni suuhunsa ja alkoi imeä. Nussin häntä suuhun ja tunsin kuinka elimistöni täyttyi adreanaliinista. Tiesin, että kohta pitää päästä puikottamaan. Päätin odottaa vielä hetkisen, koska tyttö osasi Lewinskyt todella hyvin. Sitten oli tullut aika. Pyysin hoitoani kääntymään ympäri. Hän kääntyi ja katsoi minuun. Hänen peppunsa oli pieni ja soma. Työnsin kyrpäni hitaasti hänen kosteaan vakoonsa. Se sai hänet huutamaan nautinnosta. Työnsin hitaasti, koska halusin ottaa kaiken irti. Kullini ui hänen vitussaan yhä syvemmälle ja syvemmälle. Dahlia huohotti nautinnosta. Vaihdoimme nopeasti asentoa. Dog Stylestä lähetyssaarnaajaan. Kyrpäni upposi nopeasti pimppiin, joka ei niin hirveän tiukka enää ollut. Täs tä huolimatta tunsin, että H-hetki alkoi lähestyä. Vielä muutama työntö ja sitten spermat suihkusivat hänen sisäänsä. Vedin kullini pois hänestä ja retkahdin sängylle hänen viereensä. Hän otti kalustan i kiinni ja pyöritteli sitten huuliensa välissä ja nuoli sen puhtaaksi. Nukuimme yön yhdessä. Aamulla söimme aamupalaa ja vaihdoimme numeroita.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s